Actueel

Sluiting Sportpark ivm Corona virus

Vanwege het besluit van het NOC NSF zijn alle sportclubs verplicht hun sportfaciliteiten te sluiten om een verdere uitbraak van het Corona virus tegen te houden. Deze maatregel geldt in ieder geval voor de komende 2 weken.

...Read More »

Corona update

Willemstad 12 Maart 2020, 

Beste Leden,

Gezien de recentelijke ontwikkelingen in Noord-Brabant hebben we vanuit het bestuur besloten alle geplande activiteiten bij de club tot nader order niet door te laten gaan. 

Alle trainingen, vergaderingen en andere activiteiten zijn dus tot en met zondag 15 maart afgelast. 

Hiermee volgen we de richtlijn van de...Read More »


Open toernooi 2019

Open Toernooi Willemstad 436 in week 30 van 20-7-2019 t/m 28-7-2019!

Beste (oud) deelnemer, beste leden, 

Vergeet Roland Garros, vergeet Wimbledon, u kunt zich weer inschrijven voor het toernooi der toernooien in het mooie Willemstad! Van heinde en ver komt men naar Willemstad om in een gezellige atmosfeer zich in week 30 van zijn...Read More »


Alg. Ledenvergadering 2019

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 1 april 2019.

U bent van harte welkom vanaf 19.15 uur in ons paviljoen “de Vier Heulen”. De vergadering begint om 19.30 uur.

...Read More »

Open Toernooi 2018

Beste tennisliefhebber,

 

Het is weer zo ver, je kunt je vanaf nu weer inschrijven voor het leukste tennisevent van Noord West Brabant!

Ontspanning door sportieve inspanning is het motto. Dus schroom niet om mee te doen.

Door alleen maar mee te doen maak je al kans op mooie prijzen!

Elke avond staat er heerlijk...Read More »


Jeugd Nieuws

Dit voorjaar hebben drie jeugdleden van TV76 competitie gespeeld bij andere clubs. Bij TV76 waren te weinig jeugdleden in deze leeftijdscategorie om een team te vormen. In overleg met de club en de trainer kon deze oplossing worden gevonden. Marit Schreuders en Danique van Dongen hebben meegedaan met de jeugdcompetitie...Read More »


Alg. Ledenvergadering 2018

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 26 maart 2018
U bent van harte welkom vanaf 19.45 uur in ons paviljoen “de Vier Heulen”. De vergadering begint om 20.00 uur, de stukken voor de ALV zijn gepubliceerd in het Singeltje, die 8 februari per mail is verstuurd naar alle leden.

...Read More »

Activiteitenkalender 2017-2018

Hieronder de activiteiten/evenementen voor 2017/2018 die de TC en het bestuur hebben gepland.

Zet deze alvast in jullie agenda en denk je nu al ”dat lijkt me leuk om zo’n activiteit/evenement (mee) te organiseren”, meld je dan aan via bestuur@tv76.nl

– 24 november 2017           ...Read More »


Jeugdtoernooi 2017

Het 14e Open Jeugd Vesting Toernooi komt er weer aan. De commissie heeft voor dit jaar besloten om het gehele toernooi op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli te spelen.
Dus niet meer een hele week. Het bleek voor veel ouders lastig om elke keer naar Willemstad te moeten...Read More »


Voorjaarscompetitie 2017

Van april tot en met juni is het elk jaar weer zover: de leukste periode van het tennisseizoen breekt aan met de KNLTB Voorjaarscompetitie. Ieder jaar gaan zo’n 30.000 teams de baan op. Voor onze vereniging geldt dat we dit jaar met 9 teams hebben ingeschreven. Vanwege de grote belangstelling op...Read More »


Baanbezetting 2 en 16 april 2017

Op zondag 2 april wordt er door de jeugd (oranje) competitie gespeeld op 4 banen van 09.30 tot 12.00 uur. Er is dus geen gelegenheid om vrij te tennissen. Twee weken later (16 april) zal er door de kleinste jeugd op 2 banen van 09.30 tot 11.00 gespeeld worden.

...Read More »

Jeugd competitie voorjaar 2017

Op 11 maart heeft trainer Patrick Borburgh de tenniskids klaar gestoomd voor de competitie. Het was natuurlijk prachtig weer, dus geen beter moment om te trainen voor de competitie. Na de warming up leerden de kindjes hoe een wedstrijd in de competitieverband wordt gespeeld. Voor elke leeftijdsklasse zijn er namelijk...Read More »

Openingstoernooi

Beste Leden,

Het tennisseizoen staat binnenkort voor de deur! Gezien de vele aanmeldingen dit seizoen willen we een vliegende start te maken voor de competitie. Daarom een opwarmertje voor het nieuwe seizoen!
Op zondagmiddag 26 maart organiseren we een openingstoernooi.  Jullie zijn welkom vanaf 12.30 uur waarna we om 13.00 uur beginnen met de wedstrijden. Deze...Read More »

ABNAMRO tennis toernooi

Op 15 februari 2017 zijn 10 tenniskids samen met vier ouders naar de kidsday van het ABN AMRO tennistoernooi in Ahoy Rotterdam geweest. Er was ook dit jaar weer van alles te doen voor de kinderen. In de knutselhoek kon je onder andere zelf met een fiets een smoothie maken. Je...Read More »

Alg. Leden Vergadering 2017

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 13 maart 2017
U bent van harte welkom vanaf 19.45 uur in ons paviljoen “de Vier Heulen”. De vergadering begint om 20.00 uur, de stukken voor de ALV zijn gepubliceerd in het Singeltje, die 6 februari is verstuurd naar alle leden.

Hieronder een link naar...Read More »


Camera bewaking

Beste Leden,

Graag informeren wij je over het plaatsen van TV76 Camera bewaking. De camera’s zijn vanaf hedenmiddag, 30-12-2016, actief.

Het TV76 Bestuur heeft over te gaan tot camera bewaking. Dit met name ingegeven door vele meldingen van verschillende aard rond en op ons park.

Daarnaast is het openstellen van de nieuwe...Read More »


Bericht van bestuur

Beste leden,

Koffiecorner operationeel!

De koffiecorner in de nieuwe ‘kleedkamer’-ruimte is gereed!

Je kunt nu tegen een kleine vergoeding genieten van koffie en thee. Wij hopen je hiermee een extra service te verlenen voor die momenten wanneer het paviljoen/bar niet geopend is. Uiteraard verwachten we van alle leden dat eea netjes wordt gehouden....Read More »


ABNAMRO tennis toernooi 2017

Hallo jongens en meisjes,,

De 44e editie van Nederlands grootste tennistoernooi wordt gehouden in Rotterdam Ahoy. Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Dominic Thiem, Tomas Berdych, Marin Cilic, David Goffin, Jo-Wilfried Tsonga en Robin Haase zijn er in ieder geval dit jaar bij.
Op woensdagmiddag 15 februari is het traditiegetrouw Kids Day. Voor 15 euro kunnen...Read More »

Pepernoten Toernooi

wp_20161128_17_12_09_pro
Op maandagavond 28 november vond het Pepernotentoernooi plaats. 27 kindjes trotseerden de kou om te kijken wat er in hun schoentje zat. Daarna volgde de warming up door trainer Patrick. Toen de kindjes nietsvermoedend hun partijtjes speelden werden ze verrast door twee pieten die wisten dat er een toernooi was....Read More »

Après Ski Toernooi

Beste leden,

Omdat de kou ook het zonnige Willemstad treft, vinden wij het tijd voor opwarmertje! Daarom organiseren wij op vrijdag 25 november een Apres ski toernooi op ons gezellige tennispark in Willemstad.

Het belooft een avond vol tennisplezier en gezelligheid te worden, maar wat is apres ski zonder ”foute” muziek en een verkleedpartij? We dagen jullie...Read More »


Toegang kleedruimtes + koffiehoek

Beste leden,

GOED NIEUWS:
Binnenkort kunt u zelf direct gebruik maken van onze nieuwe kleedkamers en toilletten en ook koffie/thee-faciliteiten in de recreatie-ruimte (dit is de zithoek direct voor de kleedkamers).
Onafhankelijk van de beschikbaarheid/opening van het paviljoen hebt u dan ten alle tijde toegang tot toiletten en kleedkamers. De procedure...Read More »


Tenniskids Tour Rood & Oranje 2016-2017

Beste ouders/verzorgers & tenniskids,

Graag jullie aandacht voor het volgende evenement:

Tennis.WB Tenniskids Tour Rood/Oranje 2016-2017

Ook dit winterseizoen wordt weer de Tennis.WB Tenniskids Tour georganiseerd bij Top Shot Oudenbosch. Er zijn dit winterseizoen 4 zondag middagen, in de periode dat de World Tour op de clubs ook stil ligt.

In Rood spelen de...Read More »


Jeugd Winterevenement

Hoi allemaal,
Dit jaar willen we jullie een gratis evenement aanbieden.
We hebben op 13 november banen gehuurd bij Top Shot Etten Leur (Couperuslaan 18).
We starten om 14.00 uur met de wedstrijden.
Daarna gaan we rond 15.30 uur met z’n allen bowlen.
Om 16.30 uur staan frietjes en ranja (suikervrij) klaar waarna we weer kunnen afreizen...Read More »

Tennisles bij de BSO

Dinsdag 12 juli werd er tijdens de BSO een spetterende tennisclinic gegeven door Tennis WB op de tennisbaan in Willemstad. In de stralende zon werd er flink geoefend met overslaan. De kinderen waren heel enthousiast. Tot 31 juli 2016 kunt u uw kind nog aanmelden middels de zomeraanbieding. Deze aanbieding...Read More »


School tennis

IMG_7509

Schooltennis op de Singel

Vrijdag 8 juli hebben de groepen 3 tot en met 7 van de Singelschool een wervelende tennisles gevolgd op TV’76. De lessen werden verzorgd door een enthousiaste trainster van Tennis WB in Oudenbosch. Na de warming up, werd er door sommigen al echt een rally gespeeld! De...Read More »


50+ eendags toernooi

Beste oudere jongere tennisliefhebber,

Op Dinsdag 2 Augustus a.s. staat het Senioren 50 + Eendagstoernooi bij tennisvereniging TV76 Willemstad gepland.

Het organisatie-team is voornemens er, na het geslaagde toernooi van vorig jaar, een leuke dag van te maken. Alle senioren, die overdag tijd beschikbaar hebben, kunnen dan hun tennistalent vergelijken met anderen...Read More »


Bardiensten 2016

Beste Leden,

Onlangs (13-6-2016) heeft u per mail het laatste bardiensten boekje ontvangen.

Hieronder kunt u het overzicht nogmaals bekijken.

Op naam

Op datum

...Read More »

TV'76 - 40 jaar

Tennisvereniging TV76 bestaat 40 jaar

 

Op zondag 19 juni 2016 viert tennisvereniging TV76 Willemstad haar 40-jarig jubileum. Na het druk bezochte en gezellige openingstoernooi op 1 april jl. is er door de speciale jubileumcommissie een mooie tennisdag georganiseerd. De rode draad is een tennisclinic die wordt verzorgd door niemand minder dan...Read More »


Jeugd Toernooi

Beste Jeugdleden,

Er kan vanaf vandaag (14 maart) weer worden ingeschreven voor ons 13e Open Jeugd Vesting Toernooi.

Het toernooi wordt in week 27 gehouden (3 t/m 10 juli)

Alle categorieën (enkel en dubbel of mix) zijn er weer en ook het jeugdranglijst toernooi staat op het programma.

Om in te schrijven kun je...Read More »


RABO Clubkas Campagne

Beste Leden,

 

Deze week ontvangen alle leden van de Rabobank een oproepkaart van de Rabobank, met daarop een persoonlijke stemcode voor de Clubkascampagne. Breng jij ook je stem uit, om onze vereniging te steunen?

 

Gebruik onderstaande link, deze is vanaf woensdag 6 april t/m 18 april 2016 actief.

 

Competitieteams voorjaar 2016

De volgende 8 teams hebben zich ingeschreven voor de voorjaarscompetitie 2016.

Om uitslagen en standen te bekijken, klik op één van de teams

Dinsdag ochtend / 5e klasse dames dubbel 35+

Vrijdag middag / 1e klasse heren dubbel 50+

Vrijdag avond / Hoofdklasse gemengd dubbel 35+

Vrijdag avond...Read More »


Openingstoernooi 2016

Beste leden,

Dit jaar bestaat onze club 40 jaar. Om dit prachtige jubileumjaar te starten, organiseren wij op vrijdag 1 april een openingsborreltoernooi.

Er is de laatste maanden enorm hard gewerkt aan de nieuwe kleedkamers en om de kantine een nieuwe ‘look’ te geven.

We zijn er trots op dit met elkaar te hebben...Read More »


Eendaags Jeugdtoernooi

In de Kerstvakantie organiseert Tennis.WB een eendaags jeugdtoernooi. Op dinsdag 22 december wordt een dubbelspeltoernooi georganiseerd bij Top Shot Oudenbosch voor kinderen van 10 tot en met 17 jaar die spelen in categorie groen of geel. Er wordt gespeeld in meisjes dubbel, gemengd dubbel en jongens dubbel in de volgende...Read More »


Update Clubhuis verbouwing

De update verbouwing gaat dit keer niet alleen over de nieuwe ‘natte hoek’ maar ook over de make-over van de inrichting van ons paviljoen.

  • Natte Hoek

De verbouwing van de Natte Hoek nadert nu echt zijn einde. Door WI-AR is hard gewerkt met een zeer mooi resultaat. De af te ronden werkzaamheden...Read More »


Sinterklaas

In de bestuurskamer van de tennisclub TV ’76 wachten de gevulde kinderschoentjes geduldig op de eigenaren. De kindjes die les hebben bij de nieuwe trainer Patrick Borburgh mochten namelijk hun schoentje zetten. Omdat de kantine wordt verbouwd, heeft Sint de schoentjes in de bestuurskamer gevuld. Het was alleen heel slecht...Read More »


Test

test

...Read More »