Update Clubhuis verbouwing

De update verbouwing gaat dit keer niet alleen over de nieuwe ‘natte hoek’ maar ook over de make-over van de inrichting van ons paviljoen.

  • Natte Hoek

De verbouwing van de Natte Hoek nadert nu echt zijn einde. Door WI-AR is hard gewerkt met een zeer mooi resultaat. De af te ronden werkzaamheden zullen de komende 2 weken nog plaatsen.

Op dit moment wordt het schilderwerk nog verzorgd door Ton Reek, ook dit is gepland gereed eind volgende week.

Als bestuur zijn we erg trots dat een lang gekoesterde wens van een eigen ‘natte hoek’ nu realiteit is geworden. Tijdens ons WWW-toernooi kan je uiteraard een kijkje nemen en zal de ‘natte hoek’ in gebruik genomen kunnen worden. De officiële opening wordt nog gepland. De begeleiding van de verbouwing was en is in de bezielende handen van Hans Gijzen ondersteund door Menno Steenman.

 

  • Inrichting Paviljoen

We hebben besloten om de ‘epoxy-vloer’ door te trekken tot in het paviljoen helemaal door tot en met de keuken. Hierdoor moest het gehele paviljoen leeg gehaald worden, incl. de apparatuur in de keuken. Een aantal vaste bezoekers van de woensdag en donderdag tennisavonden hebben hier hun bijdrage in geleverd. De tijdelijke opslag in de bestuurskamer en in de kleedkamer van onze buren VIOS bracht oplossing.

 

Er wordt nu hard gewerkt om ons paviljoen voor het WWW-toernooi ‘open’ te verklaren. Het plafond is geverfd, de keukenapparatuur is teruggeplaatst, de tap wordt deze week weer aangesloten en met de grote schoonmaak volgende week door een groot team van vrijwilligers zal de bar en keuken weer helemaal operationeel zijn. In de tussentijd wordt er ook nog even geschilderd.

 

Echter, de inrichting zal nog niet helemaal af zijn. We moeten ook nog iets over houden voor de officiële ‘re-opening’.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur

Enno Pons

No Replies to "Update Clubhuis verbouwing"