Sponsoraktie van Zuilichem

Sponsor aktie met Fysiotherapie van Zuilichem 

Beste leden,

 

Iedereen heeft het wel een keer meegemaakt; een blessure tijdens het sportseizoen.

Wat dan?

Om u als lid van de vereniging sportmedisch goed te kunnen begeleiden, werkt onze vereniging samen met Van Zuilichem Fysiotherapie. Doelstelling is om alle leden, ongeacht niveau of leeftijd op een snelle, maar verantwoorde wijze fit in zijn sportomgeving te krijgen.

Van Zuilichem Fysiotherapie houdt een gratis wekelijks inloopspreekuur voor alle leden op maandag van 08.00 – 08.30 uur, om uw sportmedische vragen te kunnen beantwoorden. Na het in kaart brengen van risicofactoren, worden ook preventieve adviezen en trainingen aangeboden gericht op het verbeteren van uw prestaties.

Tevens heeft u als lid de mogelijkheid om bij te dragen aan de sponsorpot van onze sportclub! Voor elke keer dat een lid van onze vereniging komt voor een behandeling fysiotherapie, doneert “van Zuilichem” € 1,00 aan onze vereniging.

Kortom, zijn 25 leden onder behandeling en komen ze allen 5x, levert dit € 125,00 op.

Dit alles geldt voor alle leden, dus jeugd, senioren en stilleden. Het enige wat u hoeft te doen is vooraf aan de behandeling te melden dat u lid bent van TV’76, zodat elke gesponsorde Euro bij uw vereniging terecht komt.

Van Zuilichem Fysiotherapie is het centrum voor iedereen die advies nodig heeft over houding en/of beweging, of het nu gaat om sport, werk of dagelijkse activiteiten. Van Zuilichem Fysiotherapie is een dynamische en vooruitstrevende organisatie op het gebied van bewegen die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht, deskundigheid en doelgericht sportspecifiek werken. Door de diverse specialisaties die de praktijk in huis heeft, kunt u voor vrijwel iedere klacht of blessure terecht. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vanzuilichempartners.nl

We hopen van harte op een sportief en blessurevrij sportseizoen. Maar mocht u toch te kampen krijgen met een blessure, pijnklachten, moeite met bewegen of behoefte aan advies? Van Zuilichem Fysiotherapiehelpt  u graag en dat merkt u!

Uw lichaam verdient de beste behandeling!

 

Sportieve groet,

 

Het Bestuur

Tennisvereniging TV’76