Sponsorakties

Sponsorakties TV76

 

Beste leden,

 
Verschillende plaatselijke ondernemers steunen onze vereniging d.m.v. sponsoracties. Wij vinden het geweldig, dat de moeite en inzet wordt geleverd door deze bedrijven. Echter gaat dit niet helemaal vanzelf.
Daarom vraagt de vereniging om uw aandacht voor de volgende acties.
 
Garage Saarloos:
Er ligt een klantenpas van TV’76 bij de kassa. Voor elke getankte liter gaat 1 cent naar de vereniging van uw keuze.
Garage Saarloos zal alle informatie over deze actie op een beeldscherm plaatsen in de winkel. Dit is een mooi initiatief van Garage Saarloos.
 
Fysiotherapie Van Zuilichem:
Hierover hebben wij u eerder bericht. Fysiotherapie praktijk Van Zuilichem schenkt 1 euro per behandeling van een lid aan de vereniging. Helpt u de fysiotherapeut eraan herinneren dat u een TV’76 lid bent en dat u graag aan de actie meedoet?
 
Jumbo – Jan de Bont:
De welbekende clubactiezegels. Voor elke 5 euro boodschappen geeft Jumbo een clubactiezegel. Wij sparen deze nog steeds voor de vereniging. Spaart u mee? De zegels kunt u inleveren in de pot op de bar of bij mij mag natuurlijk ook.
 
Rabobank Clubkas Campagne:
TV’76 heeft zich opgegeven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Indien u lid bent van de Rabobank kunt u van 2 april t/m 14 april op ons stemmen. De Rabobank verdeeld 125.000 Euro over de verenigingen in de regio. Let op: alleen leden van Rabobank West-Brabant Noord mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 maart 2015 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/wbn onder het kopje ‘Lidmaatschap’. Helpt u mee met uw stem, zodat TV’76 ook zijn deel mag ontvangen. 

 
Heel erg bedankt voor uw medewerking en natuurlijk zal ik, zodra er iets bekend is, laten weten wat de opbrengsten zijn.
 
Met vriendelijke groet,
Monique van Noordt
Penningmeester TV’76