Tenniskids Rood

Activiteiten zomer en najaar tenniskids rood

 

Hoi allemaal,

 

 
De TV76 Jeugdcommissie (JC) heeft de komende periode veel activiteiten voor de allerjongsten tennis kids op de planning staan. Dit betreft de kindjes die zijn geboren tussen 2006 en 2009. De kinderen kunnen meedoen in categorie rood. Zij spelen dan op een kwart veld met een laag net met rode (zachte) ballen. Het gaat hierbij om het spel en nog niet om winst of verlies.
 
Vestingtoernooi event rood 1 juli
Tijdens het vestingtoernooi (van 28 juni tot en met 5 juli) is er op woensdag 1 juli een event rood. De kosten voor het event bedragen € 5,00. Inschrijven kan tot 18 juni 09.00 uur via www.tenniskids.nl
 
Midzomertoernooi 12 juli 
Na een geslaagd voorjaarstoernooi organiseren wij dit jaar ook midden in de zomer een toernooi. Hieraan kunnen ook weer kindjes in de categorie rood meedoen. Het Midzomertoernooi vindt plaats op 12 juli van 9.30 uur tot 11.30 uur met aansluitend een lunch. We starten weer met een gezamenlijke warming up (met de categorieen oranje en groen). Na de lunch zijn er nog wedstrijden in de categorieen oranje en groen. De kosten voor het toernooi bedragen € 3,00. Inschrijven kan tot 1 juli via jc@tv76.nl.
 
Adoptietoernooi 30 augustus
Op 30 augustus vindt het jaarlijkse adoptietoernooi plaats. Samen met papa, mama, opa, oma, tante, oom, neef, nicht, buurman, buurvrouw of… worden wedstrijden gespeeld tegen andere kindjes en een familielid. De kosten voor het toernooi bedragen € 7,50 per koppel. Het toernooi start om 9.30 uur en duurt tot 13.30 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. Inschrijven kan tot 18 augustus via jc@tv76.nl.
 
Najaarscompetitie Tenniskids Rood
Vanaf september start de najaarscompetitie voor categorie rood. De kindjes spelen drie keer, te weten op 6 september, 4 oktober en 1 november. Op 1 van deze data zal thuis gespeeld worden, op de andere data spelen we bij andere verenigingen. De speeltijd is meestal van 9.00 uur tot 11.00 uur maar wordt definitief bepaald door de vereniging waar de wedstrijden worden gehouden. Dit horen jullie van de JC. Vanuit de JC zullen Brigitte en Danielle de wedstrijden begeleiden. Maar voor de kindjes is het wel extra leuk als ook de ouders (gedeeltelijk) van de partij zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50. Inschrijven kan tot 28 juni via jc@tv76.nl.
 
Clubkampioenschappen  7 en 11 oktober
Ook dit organiseert de JC clubkampioenschappen. De wedstrijden vinden plaats op 7 en 11 oktober. De kosten voor het toernooi bedragen € 5,00. De kindjes krijgen na afloop een leuk aandenken. Inschrijven kan tot 25 september via jc@tv76.nl
 
De Jeugdcommissie wenst jullie een sportieve zomer toe!
 
Groetjes van de TV76 Jeugdcommissie, 

Caroline, Jos, Edwin, Brigitte en Danielle