Toegang kleedruimtes + koffiehoek

Beste leden,

GOED NIEUWS:
Binnenkort kunt u zelf direct gebruik maken van onze nieuwe kleedkamers en toilletten en ook koffie/thee-faciliteiten in de recreatie-ruimte (dit is de zithoek direct voor de kleedkamers).
Onafhankelijk van de beschikbaarheid/opening van het paviljoen hebt u dan ten alle tijde toegang tot toiletten en kleedkamers. De procedure voor het tegen betaling verkrijgen van deze sleutel, inclusief ondertekening formulier fatsoenlijk gebruik, zal via een afzonderlijke mail aan u worden toegestuurd.
Het volgende staat op stapel :

1. De tussendeur tussen paviljoen en de nieuwe recreatieruimte/kleedkamers gaat standaard op slot.

2. Elk senior-lid wordt in de gelegenheid gesteld om tegen een borgsom (5 Euro) een nieuwe sleutel van de buitendeur van de recreatie-ruimte / kleedkamers, in bruikleen, aan te schaffen.

3. In de recreatie-ruimte wordt een koffie/thee hoek ingericht, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken (prijzen identiek aan paviljoen-prijzen). Ter plaatse vindt u informatie, hoe u de koffie/thee-faciliteiten kunt gebruiken. (Gepaste) contante betaling dient plaats te gaan vinden middels een vast gemonteerd geldboxje. Als blijkt, dat we er met zijn allen verstandig mee om kunnen gaan, dan wordt overwogen om op termijn  ook gekoelde  frisdranken  (uiteraard tegen identieke contante betaling) in de recreatie-ruimte aan te bieden. Lukt eea niet (er wordt bv. wel geconsumeerd maar niet betaald of we maken er een bende van), dan verdwijnen deze ledenvriendelijke faciliteiten weer.

 

Met vriendelijke groet,

Namens TV76 Bestuur

Enno Pons

Voorzitter

bestuur@tv76.nl