Trainer

Beste leden van Tennisvereniging Willemstad,

 

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mezelf voor te stellen,

Mijn naam is Patrick Borburgh, ik ben 39 jaar en woon in Etten-Leur samen met mijn vriendin en onze twee prachtige dochters van 3 en 1 jaar.

Vanaf het allereerste begin (1999) ben ik werkzaam bij Tennis.wb, en geef inmiddels 20 jaar tennisles. Ik ben in het bezit van de KNLTB-licenties A en B aangevuld met diverse applicaties waaronder Tenniskids. Op dit moment ben ik werkzaam bij de tennisverenigingen Fijnaart en Stampersgat, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Naast het geven van tennisles ben ik druk met mijn werkzaamheden bij TopShot Oudenbosch en Etten-Leur.

 

Toen ik hoorde van de vacature bij jullie vereniging werd direct mijn interesse gewekt.

Allereerst omdat de trainingen een mooie aanvulling zijn op mijn programma maar daarnaast zeker ook omdat ik mogelijkheden zie om als verenigingen elkaar onderling te versterken.

Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan: elkaar ondersteunen bij de competitie, onderlinge uitwisselingen, samen organiseren van tenniskampen, schooltennis, toernooien etc.

In het kennismakingsgesprek met Enno en Ron hebben wij hierover van gedachten gewisseld en hebben zij aangegeven wat de visie van de vereniging is. Na dit gesprek en na de positieve berichten die ik ontvangen heb van jullie vorige trainers Hans en Luc ben ik nog enthousiaster geworden en sta dan ook te poppelen om bij jullie mooie vereniging aan de slag te gaan.

 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten op de vereniging.

 

Met sportieve groet

Patrick Borburgh

06-55816248