Wijziging Tennistrainer

Afscheid Luc, Welkom Patrick

 

Beste Leden,

 

Ik heb minder goed nieuws en goed nieuws.

Het minder goede nieuws is dat Luc Messer als tennisleraar stopt. 

  

Na 2 jaar les gegeven te hebben, ga ik de club (als trainer) verlaten. Ik wil iedereen die op les geweest is bedanken voor de prettige samenwerking.

Ik heb het met heel veel plezier gedaan, maar doordat de club te klein is om fulltime leraar te zijn heb ik gekozen om een andere carrière te volgen.

De aankomende winterlessen zal er dan ook een andere trainer namens Tennis WB de lessen gaan verzorgen. Zijn naam is Patrick Borburgh en ik kan hem jullie van harte aanbevelen.

Patrick geeft al een aantal jaren  les en zal de ingeslagen weg zeker goed vervolgen.

 

Nogmaals bedankt voor de leuke tijd en wellicht tot ziens op de baan, want ik blijf zeker tennissen in mijn vrije tijd.

 

Luc Messer

 

Als bestuur betreuren we dat Luc stopt als tennisleraar bij onze vereniging en we hebben dit ook aan Luc in een persoonlijk gesprek laten weten. Uiteraard respecteren wij zijn besluit en zijn blij dat hij verbonden blijft aan onze tennisvereniging.

 

Het goede nieuws is dat wij direct hebben overlegd met tennisschool ‘Tennis WB’ naar een oplossing te zoeken. Dit is gelukt!

Patrick Borburgh zal per direct de wintertennislessen voor zijn rekening nemen. Wij zijn heel blij dat we dit direct met Tennis WB hebben kunnen oplossen en hebben er vertrouwen in dat we met Patrick een uitstekende opvolger hebben gevonden. 

 

 

Beste leden van Tennisvereniging Willemstad,

 

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mezelf voor te stellen,

Mijn naam is Patrick Borburgh, ik ben 39 jaar en woon in Etten-Leur samen met mijn vriendin en onze twee prachtige dochters van 3 en 1 jaar.

Vanaf het allereerste begin (1999) ben ik werkzaam bij Tennis.wb, en geef inmiddels 20 jaar tennisles. Ik ben in het bezit van de KNLTB-licenties A en B aangevuld met diverse applicaties waaronder Tenniskids. Op dit moment ben ik werkzaam bij de tennisverenigingen Fijnaart en Stampersgat, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Naast het geven van tennisles ben ik druk met mijn werkzaamheden bij TopShot Oudenbosch en Etten-Leur.

 

Toen ik hoorde van de vacature bij jullie vereniging werd direct mijn interesse gewekt.

Allereerst omdat de trainingen een mooie aanvulling zijn op mijn programma maar daarnaast zeker ook omdat ik mogelijkheden zie om als verenigingen elkaar onderling te versterken.

Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan: elkaar ondersteunen bij de competitie, onderlinge uitwisselingen, samen organiseren van tenniskampen, schooltennis, toernooien etc.

In het kennismakingsgesprek met Enno en Ron hebben wij hierover van gedachten gewisseld en hebben zij aangegeven wat de visie van de vereniging is. Na dit gesprek en na de positieve berichten die ik ontvangen heb van jullie vorige trainers Hans en Luc ben ik nog enthousiaster geworden en sta dan ook te poppelen om bij jullie mooie vereniging aan de slag te gaan.

 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten op de vereniging.

 

Met sportieve groet Patrick.